Inspiratie-studio Amsterdam

INSPIRATIE-STUDIO

Goede ideeën ontstaan sneller in de juiste omgeving. Daarom is onze showroom meer dan alleen een toonzaal: Het is een ruimte waar mensen, materialen en inspiratie samenkomen. En dus niet voor niets de vaste werkplek van onze ontwerpers… U mixt en matcht er hoogwaardige bouwmaterialen, zoals: houten vloeren, keramische vloer en wand tegels tot verlichting, voor elk budget. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30

STERKER DOOR CO-CREATIE

Onze teamspirit houdt niet op bij onze voordeur. We zijn ook bijzonder trots op onze samenwerking met waardevolle partners. Echte specialisten. Zoals onze buurman voor exclusieve keukens: Poggenpohl. Of het kwaliteitsadres voor designhaarden: Jos Harm. Beide toonaangevende namen met dezelfde drang naar perfectie.

POGGENPOHL KEUKENS

Een predikaat als ’s werelds oudste keukenfabrikant spreekt natuurlijk boekdelen over kwaliteit. Maar ook alle variatie van luxe en innovatieve keukenconcepten is indrukwekkend. Die vind je allemaal in hun stijlvolle studio, handig gelegen tegenover onze showroom aan de Parnassusweg.
 

JOS HARM HAARDEN

Stijl, comfort en sfeer zijn de peilers van dit gevestigde merk. Al sinds 1889… Je vindt er gestileerde, minimalistische en moderne gashaarden met afstandbediening. Maar ook tijdloze en klassieke ontwerpen. Nieuwsgierig? Reken maar alvast op een warm ontvangst aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam Noord!

Bouwbedrijf Amsterdam

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Eén adres voor ontwerp én verbouwing. Dat is Woonmodern. Een full-service ontwerp- en aannemersbedrijf met goede smaak en een volle gereedschapskist. Ontwerpers én makers, versmolten in één gepassioneerd bedrijf. Een unieke formule die u optimaal ontzorgt.Door deze full-service aanpak verloopt uw project soepel en zorgeloos. Als interieurarchitect, aannemer, leverancier en bouwbedrijf Amsterdam ineen, beheersen wij namelijk het gehele projectmanagement. Met circa 30 medewerkers vormen wij één geolied team. En dat ziet u terug in het eindresultaat.Nieuwsgierig? Kom naar onze showroom en ontwerpstudio en laat u inspireren. U vindt ons aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00.

Meer informatie?
Contact

Openingstijden Showroom en Ontwerpstudio | Alleen op afspraak!

ADRES AMSTERDAM
Showroom en ontwerpstudio
Parnassusweg 212
1076AV Amsterdam
Showroom +31 (0)20 334 23 81
Planning +31 (0)20 334 69 42
info@woonmodern.nl

Woonmodern maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

akkoord