aannemer en bouwbedrijf amsterdam

aannemer

Uw hele verbouwing van A tot Z verzorgd… Van de eerste schets tot de laatste schroef. Dat is Woonmodern, het bouwbedrijf Amsterdam. Een full-service ontwerp en bouwbedrijf gevestigd in Amsterdam Zuid. Met ca. 30 medewerkers staan wij voor gedetailleerde afbouw-kwaliteit en korte doorlooptijden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op – ook als u net buiten Amsterdam woont. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

projectmanagement

Geen succesvol project zonder vakkundige leiding. Onze bouwkundige projectmanagers coördineren, controleren en waarborgen een strakke planning. Ze zijn de enige schakel tussen uzelf en het team. Dat betekent optimale controle en overzicht. Mogelijk voordeel: Gaat u namelijk met ons een project aan, dan brengen wij afhankelijk van de grote van uw project en de vooraf gemaakte afspraken de kosten voor de begeleiding en het projectmanagement in mindering op uw projectprijs.

tot in detail

Perfectionisme zet je niet aan of uit. Dat zit erin, of niet… Daarom stoppen we de zelfde passie in elk project. Groot of klein. Want ook al zijn we gespecialiseerd in grotere renovatie- en verbouwingsprojecten; uw badkamer- of keukenrenovatie is voor ons even belangrijk.

Vergunningen

Voordat we aan een project beginnen verzorgen we de benodigde vergunningen — bij de bouw van een dakterras, uitbouw of dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook ontheffingen voor bouwliften, hijskranen en containers worden indien nodig door ons georganiseerd. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunnen we snel aan de slag.

Bouwbedrijf Amsterdam

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Wilt u zo min mogelijk zorgen bij uw verbouwing? Wilt u graag alles laten doen bij één aannemer? Aannemersbedrijf Amsterdam biedt de oplossing voor u. Het design- en bouwbedrijf Amsterdam zorgt voor het gehele projectmanagement. Als interieurarchitect, aannemer, leverancier en bouwbedrijf Amsterdam, zijn wij dus het enige aanspreekpunt tot de klant. Dit zorgt voor een fijn en soepel proces van de verbouwing. Samen met u zorgen we voor een ontwerp dat perfect op uw wensen aansluit. Uiteindelijk zullen wij dit ontwerp ook realiseren, hierdoor weten wij precies hoe we alles tot in de details moeten uitvoeren. Dit doen we met ons team dat bestaat uit circa 30 specialisten, die uw wensen met passie en zorg zullen verwezenlijken, daarbij staat kwaliteit bovenaan. Hebben wij uw interesse gewekt, kom dan langs in onze showroom en ontwerpstudio en zie zelf de prachtige designs die wij kunnen realiseren. Ons bouwbedrijf Amsterdam vindt u aan de Parnassusweg in Amsterdam-Zuid. De vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00.

Meer informatie?
Contact

Openingstijden Showroom en Ontwerpstudio | Alleen op afspraak!

ADRES AMSTERDAM
Showroom en ontwerpstudio
Parnassusweg 212
1076AV Amsterdam
Showroom +31 (0)20 334 23 81
Planning +31 (0)20 334 69 42
info@woonmodern.nl

Woonmodern maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

akkoord