aannemer en bouwbedrijf amsterdam

aannemer

Uw hele verbouwing van A tot Z verzorgd… Van de eerste schets tot de laatste schroef. Dat is Woonmodern. Een full-service ontwerp en aannemersbedrijf gevestigd in Amsterdam Zuid. Met ca. 30 medewerkers staan wij voor gedetailleerde afbouw-kwaliteit en korte doorlooptijden. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op – ook als u net buiten Amsterdam woont. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

projectmanagement

Geen succesvol project zonder vakkundige leiding. Onze bouwkundige projectmanagers coördineren, controleren en waarborgen een strakke planning. Ze zijn de enige schakel tussen uzelf en het team. Dat betekent optimale controle en overzicht. En nu dus ook voordeel: Gaat u namelijk met ons een project aan, dan brengen we de totale kosten voor het projectmanagement in mindering op uw eindfactuur.

tot in detail

Perfectionisme zet je niet aan of uit. Dat zit erin, of niet… Daarom stoppen we de zelfde passie in elk project. Groot of klein. Want ook al zijn we gespecialiseerd in grotere renovatie- en verbouwingsprojecten; uw badkamer- of keukenrenovatie is voor ons even belangrijk.

Vergunningen

Voordat we aan een project beginnen verzorgen we de benodigde vergunningen — bij de bouw van een dakterras, uitbouw of dakkapel bijvoorbeeld. Maar ook ontheffingen voor bouwliften, hijskranen en containers worden indien nodig door ons georganiseerd. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunnen we snel aan de slag.

Bouwbedrijf Amsterdam

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Eén adres voor ontwerp én verbouwing. Dat is Woonmodern. Een full-service ontwerp- en aannemersbedrijf met goede smaak en een volle gereedschapskist. Ontwerpers én makers, versmolten in één gepassioneerd bedrijf. Een unieke formule die u optimaal ontzorgt.Door deze full-service aanpak verloopt uw project soepel en zorgeloos. Als interieurarchitect, aannemer, leverancier en bouwbedrijf Amsterdam ineen, beheersen wij namelijk het gehele projectmanagement. Met circa 30 medewerkers vormen wij één geolied team. En dat ziet u terug in het eindresultaat.Nieuwsgierig? Kom naar onze showroom en ontwerpstudio en laat u inspireren. U vindt ons aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00.

Meer informatie?
verstuur >
Contact

Openingstijden Showroom en Ontwerpstudio
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 

ADRES AMSTERDAM
Showroom en ontwerpstudio
Parnassusweg 212
1076AV Amsterdam
Showroom +31 (0)20 334 23 81
Planning +31 (0)20 334 69 42
info@woonmodern.nl

Woonmodern maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

akkoord