Interieurarchitect Amsterdam

INTERIEUR-ARCHITECT

Onze interieurarchitecten en bouwkundige specialisten creëeren passende ontwerpen waarbij innovatie, functionaliteit, ruimtelijkheid en kwaliteit samenkomen. Onze aanpak is helder, persoonlijk en professioneel. Nieuwsgierig? Een eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.
 

PROJECT CONTROLE

Onze ontwerpers denken niet alleen in pixels. U zult ze daarom regelmatig tegenkomen op uw project. Daar voeren ze kwaliteitscontroles uit en zorgen dat de uitvoering niet afwijkt van de tekening. 

TRANSPARANT

Transparantie staat niet alleen centraal in ons werkproces. Maar ook in de kostenberekening. Uw offerte is tot in detail gespecificeerd en correspondeert volledig met de werktekening. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

INTERIEURARCHITECT AMSTERDAM

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Eén adres voor ontwerp én verbouwing. Dat is Woonmodern. Een full-service ontwerp- en aannemersbedrijf met goede smaak en een volle gereedschapskist. Ontwerpers én makers, versmolten in één gepassioneerd bedrijf. Een unieke formule die u optimaal ontzorgt. Door deze full-service aanpak verloopt uw project soepel en zorgeloos. Als interieurarchitect, aannemer en leverancier ineen, beheersen wij namelijk het gehele projectmanagement. Met circa 30 medewerkers vormen wij één geolied team. En dat ziet u terug in het eindresultaat. Nieuwsgierig? Kom naar onze showroom en ontwerpstudio en laat u inspireren. U vindt ons aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid en zijn geopend van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00..

Meer informatie?
Contact

Openingstijden Showroom en Ontwerpstudio | Alleen op afspraak!

ADRES AMSTERDAM
Showroom en ontwerpstudio
Parnassusweg 212
1076AV Amsterdam
Showroom +31 (0)20 334 23 81
Planning +31 (0)20 334 69 42
info@woonmodern.nl

Woonmodern maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk onze privacy statement

akkoord